Even voorstellen

Even voorstellen: wij zijn De Dúnruters!
Paarden, ponies, dressuur, springen, recreatief, clinics, trainingen.


Rijvereniging De Dúnruters is de vereniging van Bakkeveen en omstreken. 
Het is een enthousiaste en actieve vereniging met ongeveer 60 leden. Zowel pony- als paardenliefhebbers en wedstrijdruiters als recreanten zijn welkom bij De Dúnruters!

Wij organiseren in overleg met onze leden, en vaak in samenwerking met Bosmanege Bakkeveen veel leuke activiteiten zoals buitenritten, strandritten, interessante clinics over gezondheid en verzorging, spring-, cross-, longeer- en dressuurtrainingen. Op onze Activiteitenagenda vind je een overzicht van alle geplande ledenactiviteiten.  

In juli organiseren wij jaarlijks een groot, meerdaagse dressuur- en springconcours: CH Bakkeveen
In de wintermaanden vinden onze officiële KNHS indoor dressuurwedstrijden plaats op de Bosmanege. Deelname aan deze wedstrijden is open voor leden en niet-leden.
Wij stellen het zeer op prijs als leden een helpende hand bieden op onze wedstrijden, maar verplichten dat niet. 
 
Het Bestuur wordt voorgezeten door Wendy Zwarts en bestaat verder uit vice-voorzitter Marijke Hof, penningmeester Mechteld Adema, algemeen secretaris Sandra Goudriaan, en algemeen lid Carin Palsma. Ieder jaar wordt een Algemene Leden Vergadering gehouden, vaak voorafgegaan door een interessante clinic. Lijkt het je leuk om het bestuur te komen versterken, dan mag je ons dat uiteraard laten weten.

Wil je nog meer weten over Rijvereniging De Dúnruters, neem dan gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom en we informeren je graag. 

Share by: