Nieuws

Nieuws 
Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons nieuwste Nieuws!

december 2017

Door slechte weersomstandigheden is de Strandrit in oktober niet doorgegaan. Er is een nieuwe datum geprikt:    25 maart 2018!!

december 2017

De Algemene Leden Vergadering zal worden gehouden op dinsdagavond 20 februari 2018 in de kantine van de Bosmanege Bakkeveen. Koffie, thee en wat lekkers staan vanaf 19.45 uur klaar. Alle leden krijgen een uitnodiging.
oktober 2017

Onze indoorwedstrijden zijn weer begonnen. Op de pagina Indoorwedstrijden vind je alle data. De organisatie 
van de wedstrijden wordt deels gedaan door de Bosmanege en deels door de Dúnruters. Op de 
Dúnruter-wedstrijden kunnen wij altijd helpende handen gebruiken, met name voor het schrijven bij de jury. 
Als dank ontvangen de vrijwilligers een Epplejeck-cadeaubon van 5 euro!
oktober 2017

Het bestuur is per oktober uitgebreid met Marijke Hof (vice-voorzitter) en Carin Palsma (algemeen lid). Wij zijn heel blij met deze versterking! Op de pagina Even voorstellen vind je de namen van de andere bestuursleden. 
september 2017

Er staan een hoop leuke activiteiten voor dit najaar op stapel, zie onderstaande affiches: Portretfotografie, Strandrit, en Dressuur Simulator Otto. Alle Dúnruters hebben hierover een mail ontvangen. Geef je snel op! We hopen zoveel mogelijk mensen te zien!
augustus 2017

Speciaal voor de jeugd: De Dúnruters organiseert INSTAPLESSEN voor ruitertjes die het leuk vinden om met hun eigen pony wedstrijden te gaan rijden maar hiervoor eerst graag willen oefenen. De jongens en meisjes hoeven geen lid te zijn van De Dúnruters. In leuke, afwisselende lessen worden de ruitertjes spelenderwijs voorbereid op het wedstrijdrijden. Meer informatie staat op onze pagina INSTAPLESSEN JEUGD en in de Bosmanege Bakkeveen worden flyers opgehangen.
juni 2017

Nieuws van Kring de Drie Stromen

Springers opgelet!
Onder het motto: ”Een goede voorbereiding is het halve werk”, organiseert Kring De Drie Stromen voor haar leden een OEFENPARCOURS d.d. woensdag 26 juli a.s. Alle BB en B combinaties, zowel met paard als pony, zijn van harte welkom. Het parcours wordt onder begeleiding van een instructeur en jurylid gesprongen. 

Locatie:                        Manege Appelscha RCA, Vaart Zz 104, 8426 AJ Appelscha.
Aanvang:                     18.30 uur.
Kosten:                        10 euro p.p (hiervoor kan je dus 2 x het  parcours springen)
Opgeven                      voor 22 juli a.s. per e-mail: esybrandy@home.nlmaart 2017

De winnaars van de Clubkampioenschappen 2016 zijn bekend. Van harte gefeliciteerd worden: 

Paarden dressuur:                  Marijke Hof 
Paarden springen:                  Laura Adema
Pony’s dressuur&springen:   Miranda Rusken 


februari 2017

Op 4 maart a.s. houden wij onze Algemene Leden Vergadering in de Bosmanege Bakkeveen. Het programma is als volgt:

16.00-17.00 Presentatie EHBO bij paarden door Lara Koster van                        paardenkliniek Equinoord Marum
17.00-18.00 Algemene Leden Vergadering

januari 2017

We organiseren op 18 februari een Politiepaardentraining! Wil jij met je paard net zo dapper en zelfverzekerd worden als de Bereden Politie? Geef je dan op vóór 8 februari a.s. door een mail te sturen naar dunruters@hotmail.com. 

november 2016

De uitslag van onze Like, Deel & Win actie is bekend: Christine Kompagnie is de gelukkige winnares van één jaar gratis lidmaatschap van De Dúnruters!

november 2016

De strandrit op 23 oktober in Callantsoog was super! Het was goed verzorgd met eten en drinken, het weer was prima, de paarden waren braaf, de grooms ook, en de fotograaf was geduldig. Alle ruiters én helpers worden zeer bedankt voor hun bijdrage aan deze geslaagde dag! De foto's zijn op Facebook gezet!

oktober 2016

Om te vieren dat onze nieuwe internetpagina live is gegaan, hebben we er op Facebook een leuke Like, Deel & Win actie aan verbonden. Maar liefst 1050 personen bekeken onze actie en een aantal daarvan dingt mee naar de prijs: een jaar gratis lidmaatschap van onze vereniging. Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

oktober 2016

Ook leuk voor Dúnruters:
Vanaf 24 oktober gaat Kim Jacobi (Lichte Tour, Intermediair I amazone en KNHS jurylid t/m ZZ licht) op de maandagmiddag vanaf 14.00 uur privé dressuurlessen verzorgen in de Bosmanege Bakkeveen. In de lessen zal ook het proefgericht rijden aan bod komen.

De kosten zijn € 27 per persoon per les. Je hebt met 2 personen een halfuur les en je kunt zelf losrijden. 

Wil je meedoen, dan kun je je aanmelden via bosmanegebakkeveen@gmail.com

september 2016

De jaarlijkse Dúnruters-strandrit is verzet naar zondag 23 oktober 2016. Alle leden hebben een uitnodiging per mail ontvangen en er is een bericht op Facebook geplaatst.
Behalve mooie foto's willen we ook een gave gopro actiefilm maken door een camera op een cap te zetten!


september 2016

Wij organiseren in samenwerking met de Bosmanege Bakkeveen weer KNHS dressuurwedstrijden in het indoorseizoen 2016/2017. Er zit een leuke competitie aan vast: wanneer je aan minimaal 3 wedstrijden/6 proeven in dezelfde klasse meedoet, maak je kans op het winnen van een luxe statiedeken! 

Kijk op onze pagina Indoorwedstrijden 2016-2017 voor meer informatie.


april 2016

Het is bekend over welke wedstrijdresultaten het Clubkampioenschap 2016 wordt berekend:

Marum
Oosterwolde
Gorredijk
Oranjewoud 
Bakkeveen
Zuidlaren

Doe mee en doe je best! De wedstrijddata vind je op de site Startlijsten.
maart 2016

WINNAARS INDOORCOMPETITIE BEKEND

Afgelopen zondag mochten we de mooie statie dekens uitreiken aan de winnaars van competitie Pony's Indoor Bakkeveen 2015-2016.

Winnaars:
Klasse B: Margriet van Dijk 
Klasse L1: Maud Stelma
Klasse L2: Nynke Heida
M1/M2: Christina Poesiat

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Maart 2016

Op 1 maart 2016 zijn de nieuwe dressuurproeven gepubliceerd. Deze proeven worden gereden op wedstrijden vanaf 1 april 2016. Op de website van de KNHS kun je het nieuwe proevenboekje bestellen, de app downloaden of de proeven als pdf bekijken.

Op 1 april 2016 gaan de wijzigingen voor het dressuurreglement in. Om je zo goed mogelijk te informeren zijn de belangrijkste wijzigingen hier samengevat.

Share by: