Wedstrijdrijden

 Wedstrijdrijden

Rijvereniging De Dúnruters is aangesloten bij de KNHS. Als lid van de vereniging kun je bij de KNHS een startpas aanvragen waarmee je mag deelnemen aan officiële wedstrijden. Op onze site vind je onder de knop Tarieven informatie over de kosten. 

Een startpas
Startpassen staan op naam van een combinatie. De startpas moet getoond kunnen worden op wedstrijden. Er bestaat ook een universele startpas die vooral wordt gebruikt door ruiters die meerdere paarden of pony’s uitbrengen. 

Startpas aanvragen?
Als lid van De Dúnruters kun je zelf op de website van de KNHS onder het kopje Mijn KNHS digitaal je startpas aanvragen. 

Inschrijven voor wedstrijden
Onder het kopje Wedstrijden op de KNHS-site staat meer informatie over het rijden van wedstrijden en bovendien vind je er de wedstrijdkalender; voor veel wedstrijden kun je je direct digitaal opgeven. 

Op www.startlijsten.nl staan behalve de officiële wedstrijden ook oefenwedstrijden, onderlinge wedstrijden en kampioenschappen vermeld. Eveneens vind je hier de KNHS-wedstrijden die De Dúnruters organiseren in de wintermaanden. Een overzicht van deze wedstrijden in de Bosmanege te Bakkeveen vind je ook met deze linken op onze Facebook pagina.

Paard&Sport Magazine 
Iedereen die lid is van de KNHS krijgt het informatieve paardenblad Paard&Sport 4x per jaar gratis toegestuurd als onderdeel van het lidmaatschap. Share by: